Kuorintasuola Bergamotti-rypälekiviöljy 300 g

Kuorintasuola Bergamotti-rypälekiviöljy 300 g
Kategoriat: Tuotemerkit, Osmia
Brand: Osmia
16.9 EUR
Osta nyt

Bergamotin tuoksuinen kuorintasuola. Ihoa rentouttava ja virkistävä. Miedosti pesevä, soveltuu rasvoittuvalle ja normaalille iholle. Sisältää viiniköynnöksen rypälekiviöljyä. Luonnossa täysin biohajoava, ei sisällä mikromuovia.Käyttöohje: Kostuta iho vedellä suihkussa tai hiostamalla saunassa. Hiero muutama ruokalusikallinen hierontasuolaa sormien tai pesukintaan avulla kauttaaltaan koko keholle hitain pyörivin liikkein. Lopuksi huuhtele iho runsaalla vedellä ja kuivaa. Iho jää puhtaaksi, pehmeän tasaiseksi ja tuoksu viivähtää ihollasi mietona. Älä käytä kuorintasuolaa vahingoittuneelle iholle tai kasvojen ohuelle iholle, mikäli olet herkkäihoinen.Inci: 

Sodium Chloride, Vitis Vinifera Seed Oil (Grape Seed Oil), Cocos Nucifera Seed Oil (Coconut Oil), Glyceryl Stearate, Coceth-10, Cocamine Dea, Citrus Bergamia Fruit Essential Oil (Bergamot Oil), Linalool, Limonene, CI 47005, CI 42051Osmia Oy on vastuullisesti tuotteensa valmistava kotimainen design- ja tuoksuyritys. Tuoksujen suunnitteleminen mahdollisimman aidoiksi on Osmian tuotekehityksen ydinosaamista. Nämä ainutlaatuiset tuoksut ovat saatavilla vain Osmian tuotteissa. Valmistusmaa: SuomiToimitusaika myymälässä oleville tuotteille 2-5 päivää Default Title Bergamotin tuoksuinen kuorintasuola. Ihoa rentouttava ja virkistävä. Miedosti pesevä, soveltuu rasvoittuvalle ja normaalille iholle. Sisältää viiniköynnöksen rypälekiviöljyä. Luonnossa täysin biohajoava, ei sisällä mikromuovia. Käyttöohje: Kostuta iho vedellä suihkussa tai hiostamalla saunassa. Hiero muutama ruokalusikallinen hierontasuolaa sormien tai pesukintaan avulla kauttaaltaan koko keholle hitain pyörivin liikkein. Lopuksi huuhtele iho runsaalla vedellä ja kuivaa. Iho jää puhtaaksi, pehmeän tasaiseksi ja tuoksu viivähtää ihollasi mietona. Älä käytä kuorintasuolaa vahingoittuneelle iholle tai kasvojen ohuelle iholle, mikäli olet herkkäihoinen. Inci: 

Sodium Chloride, Vitis Vinifera Seed Oil (Grape Seed Oil), Cocos Nucifera Seed Oil (Coconut Oil), Glyceryl Stearate, Coceth-10, Cocamine Dea, Citrus Bergamia Fruit Essential Oil (Bergamot Oil), Linalool, Limonene, CI 47005, CI 42051 Osmia Oy on vastuullisesti tuotteensa valmistava kotimainen design- ja tuoksuyritys. Tuoksujen suunnitteleminen mahdollisimman aidoiksi on Osmian tuotekehityksen ydinosaamista. Nämä ainutlaatuiset tuoksut ovat saatavilla vain Osmian tuotteissa. Valmistusmaa: Suomi Toimitusaika myymälässä oleville tuotteille 2-5 päivää