Saunominen ja saunatuotteet

  • 12 Sep, 2022

Saunominen ja saunatuotteet tuovat luksusta arkeen.

Saunominen on yksi monien lempipuuhista eikä ihme, sillä sen rentouttava vaikutus on ensiluokkaista. Eikä saunomisen hyödyt jää vain rentoutumiseen, vaan saunomisen on todettu tekevän hyvää myös sydämelle, aivoille, mielenterveydelle, iholle sekä lihaksistolle. Sen voi siis sanoa parantavan elämänlaatua monine terveyshyötyineen. Lisää luksusta, hemmottelua ja vaihtelua saat myös erilaisilla saunatuotteilla, joiden avulla loihdit vaikkapa tyylikkään spa:n omaan kotisaunaan.

Saunominen tuo luksusta arkeen

Vaikka saunominen on monille hyvin arkista puuhaa, saa siitä helposti tehtyä myös luksuskokemuksen. Sisusta saunasi ylellisillä tuotteilla, hanki ihania tuoksuja ja osta itsellesi esimerkiksi saunassa tehtäviä kasvo- ja hiusnaamioita. Nopeilla muutoksilla luot kotiisi oikean spa -osaston, jossa voit nauttia ylellisyyden tunteesta keskellä arkea yksin, yhdessä perheen tai ystävien kanssa.

Monipuolisissa saunatuotteissa riittää valinnan varaa. Saunatuotteet on syytä ostaa laadukkaina, jotta ne kestävät aikaa ja näin voit nauttia niistä pidempään. Hankinnoissa kannattaa kiinnittää huomiota myös perustuotteisiin. Laadukas kiuas takaa tasaiset löylyt, hyvä saunan ovi ei päästä löylyjä karkaamaan ja puisella saunapenkillä on mukava istua rentoutumassa löylyissä istumisen jälkeen.

Kokeile rohkeasti uutta

Tuntuuko, että olet pinttynyt omiin tapoihisi eikä saunominen enää tunnu innostavalta? Siihen saat helposti vaihtelua kokeilemalla esimerkiksi uusia tuoksuja ja tapoja. Entä jos valitsisit saunaan tervan tuoksua, eukalyptusta tai jouluista piparminttua tuovaan erilaista tunnelmaa? Tai kenties voit tehdä jalkakylvyn istuen käytännöllisellä saunajakkaralla. Ylellisyyttä luot saunaan makoillen pää ihanan laudetyynyn päällä sekä valitsemalla tilaan muut kauniit tekstiilit.