Pyyhkeet

Pyyhkeet hemmotteluun ja sisustukseen

Hemmottele itseäsi tai ystävääsi tilaamalla laadukkaat pyyhkeet verkkokauppamme valikoiman avulla! Ei ole yhdentekevää millaiset pyyhkeesi ovat, sillä niiden on tunnuttava mukavalta iholla ja myös kestettävä hyvin käyttöä. Pyyhe voi toimia myös kauniina sisustuselementtinä - pellavapyyhkeet tuovat ihanaa maalaisromanttista tunnelmaa ja värikäs pyyhe luo pirteyttä tilaan. Esimerkiksi käsi- ja kylpypyyhkeet ovat tuotteita, joita käytetään pitkään, joten niiden on oltava miellyttäviä niin iholle kuin silmälle. Pyyhkeitä ostettaessa on hyvä miettiä niiden ominaisuuksia sekä tulevaa käyttötarkoitusta. Pellavapyyhe on erittäin imukykyinen ja hellä iholle, kun taas suosittu hamam-pyyhe on monipuolinen valinta niin kotiin kuin matkalle.

Laadukas pyyhe kruunaa myös saunakokemuksesi, sillä siihen kääriydyttyä on ihana istua ja viilentyä saunan jälkeen. Lisää saunakokemukseesi ylellisyyttä valitsemalla lisäksi muut laadukkaat saunatuotteet. Valitse itsellesi sopivat saippuat rentouttavat löylytuoksut ja hemmottele itseäsi ihanilla saunatekstiileillä kuten laudeliinoilla ja -tyynyillä.

Pyyhkeet moneen tarkoitukseen

Pyyhkeet ovat monikäyttöisiä tuotteita ja kaunis pyyhesetti sopii hyvin lahjaksi tai viemiseksi. Yksi suosikeista on laadukas hamam-pyyhe. Ihanat hamam-pyyhkeet ovat kevyitä ja ne kuivuvat hyvin, joten ne on helppo ottaa mukaan niin mökille kuin rannalle. Pyyhe sopii hyvin myös pöytäliinaksi, hartiahuiviksi sekä sohvan suojaksi.

Pyyhkeitä ostettaessa onkin hyvä käyttää hetki kangasvalinnan ja pyyhkeen käyttötarkoituksen pohdintaan. Esimerkiksi hiuksille hamam-kangas on ystävällisempi valinta kuin froteepyyhe. Käsi- ja kasvopyyhkeeksi ihanteellinen valinta on pellavavohvelikangas, joka kuivuu nopeasti ja on miellyttävä iholle. Froteekangas on puolestaan ihanan pehmeä valinta vaikkapa kylpypyyhkeeseen sekä kylpytakkiin, johon kääriytyy mielellään saunan jälkeen.

Pellavapyyhkeet ekologinen ja pitkäikäinen valinta

Pellava on laadukas kangas, joka sopii pyyhkeisiin äärimmäisen hyvin. Pellavapyyhkeet ovat erittäin imukykyisiä, ne kuivuvat nopeasti ja ovat myös helliä iholle. Pellava on luonnonmateriaali, joka kestää käytössä jopa vuosikymmenten ajan. Pellavan ominaisuudet vain paranevat käytön myötä, mikä tekee siitä hyvin pitkäkestoisen ja ekologisen tuotteen. Pellavakuitu on myös luonnostaan allergisoimaton ja antibakteerinen, joten se sopii kaikille ihotyypeille. Tutustu tuotteisiin verkkokauppamme kautta ja tilaa laadukkaat tuotteet. Tilaamalla kaikki saunatarvikkeet netistä kerralla, säästät niin aikaa kuin rahaa!

Pyyhkeet ovat pitkäkestoisia hankintoja, joten tutustu rauhassa tuotteisiin. Muistathan myös huoltaa pyyhkeitä oikein, jotta ne säilyvät pehmeinä ja kauniin näköisinä useiden vuosien ajan. Pese pyyhkeesi säännöllisesti ilman huuhteluainetta, sillä se voi huonontaa pyyhkeen imutehoa. Muistathan pestä pyyhkeesi aina erikseen muista tekstiileistä. Pyyhettä ei tarvitse pestä kuitenkaan jokaisen käytön jälkeen, sillä vain hyvä kuivattaminen riittää. Näin pyyhkeesi säilyvät imutehoisina ja ihanan pehmeinä pitkään.