Kiuaskivet

Osta kiuaskivet netistä

Haluaisitko taata saunaasi aina parhaat mahdolliset löylyt? Silloin kannattaa ehdottomasti uusia kiuaskivet säännöllisin väliajoin. Kiuaskiviä voisi verrata esimerkiksi auton moottoriin, sillä huonoilla kiuaskivillä ei saa kunnollisia löylyjä. Lisäksi, jos kivet ovat huonot ja kuluneet, voi sähkökiuas vaurioitua ja samalla viedä tuplasti enemmän sähköä kuin normaalisti. Löydät sivuiltamme kaikenlaiset kivet kiukaaseen. Valikoimamme kattaa esimerkiksi kiuaskivet sähkökiukaaseen, puukiukaaseen ja eri muotoiset kivet, jotta saat halutessasi tuotua saunaan ripauksen luksusta. Kivet ovat myös eri kokoisia, joten löydät taatusti etsimäsi kivet kauttamme omaan kiukaaseesi.

Kun tilaat kivet kiukaaseen, voit samalla tutustua myös sivustomme muuhun tuotevalikoimaan. Se kattaa nimittäin monet muut saunatarvikkeet, kuten saunan ovet, pyyhkeet, saunamittarit, laudeliinat ja saippuat.

Kuinka valitsen sopivat kivet kiukaaseen?

Kiuaskivien valinta lähtee aina siitä, millainen kiuas sinulla on. Kiuaskivet tulisi valita sen mukaan, onko sinulla puu- vai sähkökiuas. Saunakivet ovat myös kaunis sisustuselementti, joten pyöristetyt kiuaskivet voivat olla hyvä valinta moderniin saunaan.

Kiuaskivien valinnassa tulee huomioida myös kiukaan koko. Kiviä on nimittäin saatavilla eri suuruisina, ja pieneen kiukaaseen kannattaa ehdottomasti valita pienempiä kiviä, kun taas suurempi kiuas täyttyy ja toimii paremmin suurilla kivillä. Valitse siis saunakivet aina sen mukaan, millainen kiuas sinulla on, ja millaiset kriteerit itselläsi on saunakiville.

Kuinka tilaan kiuaskiviä netistä?

Sivustomme kautta voit tilata kaikenlaiset saunakivet helposti. Olipa etsinnän alla kiuaskivet sähkökiukaaseen tai puukiukaaseen, löydät ne taatusti valikoimastamme. Samalla voit tilata myös muut saunatarvikkeet, kuten saunan ovet, saunajakkarat ja pyyhkeet. Näin säästät aikaa. Kun olet löytänyt tarvitsemasi tuotteet sivuiltamme, voit siirtä jälleenmyyjän sivuille. Se onnistuu klikkaamalla tuotteet ostoskoriin, jolloin siirryt automaattisesti juuri sen jälleenmyyjän sivuille, jonka varastosta haluamaasi tuotetta löytyy.

Jälleenmyyjän sivuilla voit tutustua vielä rauhassa muihin tuotteisiin, jotta voit hankkia kaiken haluamasi samaan pakettiin. Ennen kassalle siirtymistä, sinun kannattaa vielä lukea läpi jälleenmyyjän ehdot. Tarkista esimerkiksi toimitusehdot, jotta tiedät varmasti, milloin voit odottaa tuotteiden saapuvan. Samalla voit katsoa, mihin he tuotteet toimittavat. Kun olet vienyt tilauksesi loppuun, voit jäädä innolla odottamaan sen saapumista.