Viimeisimmät artikkelit

Hunajasaippua on luonnollinen valinta
  • 17 Jul, 2022

Hunajasaippua on hyvä valinta, jos haluat pestä ihoa luonnollisen tuoksuisella, kosteuttavalla saippualla. Saippua sopii hyvin herkälle ja kuivalle iholle, koska se pesee ihon kuivattamatta sitä. Tällä luonnollisella tuotteella voi pestä kasvot ja vartalon. Saippuassa on ihana, luonnollinen tuoksu, joten se sopii myös hajusteyliherkille hyvin. Tuote sopii erinomaisesti myös lasten herkälle iholle. Saippua on myös ihana lahja läheiselle. Jos haluat hemmotella itseäsi, valinta on hunajasaippuaJos haluat ajatella ekologista vaihtoehtoa, on palasaippua hyvä valinta.

Kiuaskivet
Kiuaskivien vaihto on hyvä tehdä säännöllisesti
  • 21 Nov, 2021

Säännöllisesti tehtynä kiuaskivien vaihto tuo kiukaalle lisää käyttöikää. Huonosti ylläpidetty kiuas voi aiheuttaa pahimmillaan tulipalovaaran. Kivet tulisikin vaihtaa noin sadan saunomiskerran jälkeen, riippuen kuinka usein saunoo viikon aikana. Yleensä vuoden välein riittää, jos saunoo vain kahdesti viikossa. On hyvä kuitenkin tarkkailla kiuaskivien kuntoa, vaikka ei saunoisi usein, sillä kivet voivat alkaa murentua. Kivien murentumisella on suora vaikutus sähkönkulutukseen, mikäli ne ovat ehtineet vaurioittaa kiukaan vastuksia. Kivet tulee vaihtaa heti, jos huomaa niissä murentumisen merkkejä.

Saunan lauteet
Saunan lauteiden pesu säännöllisesti pidentää saunan käyttöikää
  • 15 Oct, 2021

Saunan lauteiden pesu on hyvä tehdä säännöllisesti, pidentääksesi saunan käyttöikää ja ehkäistäksesi lauteiden lahoamista. Sauna tulisikin pestä muutaman kerran vuodessa, jos saunaa lämmitetään noin kerran viikossa, mutta jos saunomiskertoja tulee enemmän, tulisi myös sauna pestä useammin. Huolehdi lauteiden alapuolelta pesusta, sillä lahoaminen alkaa ensimmäisenä lauteiden alta. Lauteiden öljyäminen on kannattavaa tehdä, sillä tuplaa helposti lauteiden käyttöiän. Sinun tulisi käyttää vain parafiiniöljyä lauteiden öljyämisessä. Öljyn voi levittää pensselillä tai liinalla kuivalle ja puhtaalle lauteelle.